Nyrenoveret 2 vær. lejlighed.

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. okt 2021
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Møllegade
Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

20.595 kr

Leje per måned:

6.865 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 8700 Horsens

I denne lejlighed på Møllegade i Horsens får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Møllegade i 8700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Møllegade ligger på 6.875 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 20.625 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-06-01.

Andre lejemål i 8700 Horsens

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8700 Horsens? I øjeblikket finder du 223 lejeboliger i 8700 Horsens her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.