Nyt rækkehus

Faciliteter

Areal
99m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Christiansmindepark
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

9.300 kr

Depositum:

27.900 kr

Leje per måned:

9.300 Kr/md

Mindre hus på 99 m2 til leje 6000 Kolding

I dette hus på Christiansmindepark får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 99 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Christiansmindepark i 6000

Husleje
Du skal betale 9.300 kr. om måneden for dette lejemål på Christiansmindepark.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 27.900 kr.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket kan du finde 248 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.