P-pladser Trøjborgvej

Faciliteter

Areal
10m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Trøjborgvej
Depositum:

875 kr

Leje per måned:

875 Kr/md

Parkeringspladser i P-kælder på Trøjborgvej 8 udlejes. Man lejer sin egen parkeringsplads, og får P-kort udleveret til pladsen. Fjernbetjening til gitterport. 875,00 kr. inkl. moms i husleje 1 måneds depositum.

Lejlighed til leje på 10 m2 i 8200 Aarhus N

I denne lejlighed på Trøjborgvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 10 m2.

Om lejemålet på Trøjborgvej i 8200

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Trøjborgvej ligger på 875 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 875 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8200 Aarhus N

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8200 Aarhus N? I øjeblikket finder du 97 lejeboliger i 8200 Aarhus N her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.