Hyggelig 2 vær. på Grejsdalsvej i Vejle

Faciliteter

Areal
52m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
29 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Grejsdalsvej
Forbrug:

625 kr/md

Depositum:

13.200 kr

Leje per måned:

4.400 Kr/md

Stor lejlighed på 52 m2 til leje 7100 Vejle

I denne lejlighed på Grejsdalsvej i Vejle får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 52 m2.

Om lejemålet på Grejsdalsvej i 7100

Husleje
Du skal betale 4.108 kr. om måneden for denne bolig på Grejsdalsvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 12.324 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-03-15.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket kan du finde 232 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.