pensionistlejlighed i Bogense

Faciliteter

Areal
50m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

11.355 kr

Leje per måned:

3.785 Kr/md

Mindre 2-værelses lejlighed på 1. salen i den gamle materialegård udlejes snarest. Køkken i forbindelse med stue, soveværelse og badeværelse samt entre.. Der er 9 andre pensionister i ejendommen. Udlejes kun til pensionister. Der er fælles flisebelagt gårdhave. Der er fællesrum incl veludstyret køkken og badeværelse med plads til 20 personer. Benyttelsen er inkluderet i huslejen. Lækkert depotrum med el installeret.

Stor lejlighed på 50 m2 til leje 5400 Bogense

I denne lejlighed på enggade i Bogense får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på enggade i 5400

Husleje
Du skal betale 3.785 kr. om måneden for dette lejemål på enggade.
Depositum
Du skal lægge 11.355 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 5400 Bogense

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 5400 Bogense? Du kan i øjeblikket finde 1 lejemål i Bogense netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.