Pivlækker og helt ny lejlighed på Amager

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
167 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Lindgreens Allé
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

11.990 kr

Depositum:

35.970 kr

Leje per måned:

11.990 Kr/md

Stor lejlighed på 78 m2 til leje 2300 København S

I denne lejlighed på Lindgreens Allé i København S får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 78 m2.

Om lejeboligen på Lindgreens Allé i 2300

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Lindgreens Allé ligger på 11.990 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 35.970 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-07-15.

Andre lejemål i 2300 København S

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 2300 København S? Du kan i øjeblikket finde 717 lejeboliger i København S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.