Plantagevej 7a, Tønder

Faciliteter

Areal
101m2
Værelser
4 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Plantagevej
Forbrug:

1.200 kr/md

Depositum:

13.250 kr

Leje per måned:

4.418 Kr/md

Lejlighed med køkken og stue i åben forbindelse, 1 stort værelse og 2 mindre værelser, hvor man skal igennem det ene for at komme til det andet. Stort badeværelse med bruser, badmiljø og plads til vaskemaskine. Toilet i særskilt rum. Desuden stor parklignende indelukket have med bålplads, gyngestativ og frugttræer samt terrasser. Lejligheden er i en ejendom med ialt 8 lejligheder. Særdeles børnevenlig.

Værelse til leje på 101 m2 i 6270 Tønder

Dette store værelse til leje på Plantagevej i 6270 Tønder. Værelset er på 101 m2. Så er du på udkig efter et fint og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Plantagevej i 6270 Plantagevej

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Plantagevej er 4.418 kr.
Depositum
Du skal lægge 13.250 kr. i depositum for at leje værelset.
Indflytningsdato
Dette værelse står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre værelser til leje i 6270 Tønder

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6270 Tønder? I øjeblikket kan du finde 47 lejeboliger i 6270 Tønder her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.