Populær stuelejlighed på Islands Brygge

Faciliteter

Areal
134m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.910 kr/md

Depositum:

47.250 kr

Leje per måned:

15.750 Kr/md

Populær stuelejlighed på Islands Brygge Populær stuelejlighed på Islands Brygge Velkommen til Islandsbrygge! Denne store stuelejlighed 134 m2 er opført i 2005 og er efterfølgende nyistandsat. Boligen indeholder 3 pæne soveværelser. Køkken alrummet er godt fordelt mellem et køkken- og stue afdeling, med plads til spisebord og god opbevaringsplads i de mange køkkenskabe, samt plads til en sofaafdeling i den anden ende af det store rum, som også giver adgang til lejlighedens skønne altan. Til køkkenet medfølger alle hårde hvidevarer, som består af komfur, ovn, emhætte, køle/fryseskab og opvaskemaskine. Der tilbydes også god opbevaringsmulighed i lejlighedens depotrum. Bassinhusene er opført i 2005 i kulbrændt rød teglsten, der skaber et spændende farvespil i facadens fremtoning. Det giver sammen med husets altaner og gavle i galvaniseret stål et imponerende helhedsindtryk. Bassinhusene har en eksklusiv placering tæt på den nye badeanstalt og Islands Brygges havnepark og masser af rekreative områder. Perfekt beliggenhed i forhold til City, Amager Fælled, Ørestad, Københavns Universitet og Metroen. Lejligheden er klar til overtagelse. Husdyr: Ikke tilladt Lejemålets lejeperio...

Stor lejlighed på 134 m2 til leje 2300 København S

På Axel Heides Gade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 134 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Axel Heides Gade i 2300

Husleje
Du skal betale 15.750 kr. om måneden for dette lejemål på Axel Heides Gade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 47.250 kr.

Andre lejeboliger i 2300 København S

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket kan du finde 891 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.