Mulighed for indskudsfri via finansieringspartner

Faciliteter

Areal
104m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Skagensgade
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

13.495 kr

Depositum:

40.485 kr

Leje per måned:

13.495 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stort hus på 104 m2 til leje 2630 Taastrup

På Skagensgade finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 104 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Skagensgade i 2630

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Skagensgade er 14.435 kr.
Depositum
Du skal lægge 43.305 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 2630 Taastrup

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2630 Taastrup? I øjeblikket finder du 10 lejeboliger i 2630 Taastrup her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.