Renoveret delevenlig 2er

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jun 2021
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Bissensgade
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

22.050 kr

Depositum:

22.050 kr

Leje per måned:

7.350 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Bissensgade i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 60 m2.

Om lejeboligen på Bissensgade i 8000

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Bissensgade  ligger på 7.350 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 22.050 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-06-01.

Andre lejemål i 8000 Aarhus C

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8000 Aarhus C? I øjeblikket kan du finde 261 lejeboliger i 8000 Aarhus C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.