Rigtig flot restaurant

Faciliteter

Areal
230m2
Værelser
1 værelse
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
grydetorv
Forbrug:

1.500 kr/md

Depositum:

90.000 kr

Leje per måned:

15.000 Kr/md

Kan lejes med inventar og lager i baghuset.Beliggende meget central i byen tæt havnen.

Stort hus på 230 m2 til leje 7700 Thisted

I dette hus på grydetorv får du en lejebolig på hele 1 værelser. Lejemålet er i alt på 230 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på grydetorv i 7700

Husleje
Huslejen for denne bolig på grydetorv ligger på 15.000 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 90.000 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7700 Thisted

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7700 Thisted? I øjeblikket finder du 38 lejeboliger i 7700 Thisted her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.