Robert Jacobsens Vej 59, 7, dør 3 - 2300 København S

Faciliteter

Areal
74m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
158 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Robert Jacobsens Vej
Forbrug:

801 kr/md

Depositum:

24.600 kr

Leje per måned:

12.300 Kr/md

<p>Projektudlejning - Himmelbyen HIMMELBYENs boliger er forskellige i st&oslash;rrelser, udtryk og placering. De mange 2-v&aelig;relses lejligheder er attraktive for moderne bymennesker, som enten arbejder eller studerer i byen &ndash; b&aring;de i den n&aelig;re og fjerne del. Lejlighederne med 3 og 4 v&aelig;relser har plads til lidt st&oslash;rre familiesammens&aelig;tninger. I de 21 byhuse bor man p&aring; to velindrettede etager &ndash; ovenik&oslash;bet med privat tagterrasse. F&aelig;lles for alle HIMMELBYENs boliger er udsigten. Udsigt ud over byen og de n&aelig;rliggende gr&oslash;nne omr&aring;der, udsigt til himlen og ikke mindst udsigten til det store, f&aelig;lles g&aring;rdrum i midten. Boligerne er indrettet med alle moderne bekvemmeligheder i lyse, l&aelig;kre materialer og med store vinduespartier. Her er det nemt og indbydende at indrette sig i b&aring;de praktiske og &aelig;stetiske rammer. HIMMELBYEN rummer flere funktioner. Her er b&aring;de erhverv, dagligvarebutikker, et underholdningscenter for familier og b&oslash;rn samt self-storage faciliteter &ndash; alt sammen i bebyggelsens nederste fire etager. Herfra l&aelig;gger boligerne sig elegant ovenp&aring...

Stor lejlighed på 74 m2 til leje 2300 København S

I denne lejlighed på Robert Jacobsens Vej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 74 m2.

Om lejeboligen på Robert Jacobsens Vej i 2300

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Robert Jacobsens Vej  ligger på 12.300 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 24.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2020-06-01.

Andre lejeboliger i 2300 København S

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 2300 København S? Du kan i øjeblikket finde 891 boliger til leje i København S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.