Rummelig klassisk villa i det skønneste kvarter på Frederiksberg.

Faciliteter

Areal
280m2
Værelser
7 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
1. okt 2021
Dato
143 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Laurids Bings Alle

Leje per måned:

38.000 Kr/md

Huset har smukke detaljer. Huset ligger i en skøn lukket have. I stueplan er der en meget smuk hall, 2 store stuer samt havestue.Der kommer nyt køkken. Der er gæstetoilet og pejs.Trappe til første sal . Her er 4 store soveværelser og et nyt flot badeværelse med badekar og brusekabine. Kælderen har flere store disponible rum, vinkælder og billiard rum.Stort flot vaskerum med bade faciliteter. Der er pejs. Huset ligger 5 min. fra bus og Metro ,er tæt på. forretninger og cafeer. Udlejes ikke til bofællesskaber.

Stort hus på 280 m2 til leje 2000 Frederiksberg

På Laurids Bings Alle finder du et stort hus til leje med i alt 7 værelser. Huset er på hele 280 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Laurids Bings Alle i 2000

Husleje
Du skal betale 38.000 kr. om måneden for dette lejemål på Laurids Bings Alle.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-10-01.

Andre lejeboliger i 2000 Frederiksberg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2000 Frederiksberg? I øjeblikket finder du 45 lejeboliger i 2000 Frederiksberg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.