Rummelig lejlighed centralt belligende i Valby

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
197 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Mosedalvej
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

38.400 kr

Leje per måned:

12.800 Kr/md

<p>Rummelig m&oslash;bleret lejlighed t&aelig;t p&aring; Valby&#39;s centrale indk&oslash;bsstr&oslash;g med Caf&eacute;er, restauranter og forretninger f&aring; hundrede meter fra lejligheden. Lejligheden indeholder 2 sovev&aelig;relser og en stue samt k&oslash;kken og badev&aelig;relse. Lejligheden er delevenlig og kan bebos af op til 2-4 personer. KUN VIRKSOMHEDER</p>

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 2500 Valby

I denne lejlighed på Mosedalvej i Valby får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 80 m2.

Om lejemålet på Mosedalvej i 2500

Husleje
Huslejen for denne bolig på Mosedalvej  ligger på 12.800 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 38.400 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-05-01.

Andre lejemål i 2500 Valby

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 2500 Valby? Du kan i øjeblikket finde 148 lejemål i Valby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.