Rummelig lejlighed centralt belligende i Valby

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Mosedalvej
Forbrug:

900 kr/md

Depositum:

38.400 kr

Leje per måned:

12.800 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

<p>Rummelig m&oslash;bleret lejlighed t&aelig;t p&aring; Valby&#39;s centrale indk&oslash;bsstr&oslash;g med Caf&eacute;er, restauranter og forretninger f&aring; hundrede meter fra lejligheden. Lejligheden indeholder 2 sovev&aelig;relser og en stue samt k&oslash;kken og badev&aelig;relse. Lejligheden er delevenlig og kan bebos af op til 2-4 personer. KUN VIRKSOMHEDER</p>

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 2500 Valby

I denne lejlighed på Mosedalvej i Valby får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Mosedalvej i 2500

Husleje
Du skal betale 12.800 kr. om måneden for denne lejebolig på Mosedalvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 38.400 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-05-01.

Andre lejemål i 2500 Valby

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2500 Valby? I øjeblikket kan du finde 148 lejeboliger i 2500 Valby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.