Rummelige og lyse rækkehuse i naturskønne omgivelser

Faciliteter

Areal
124m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
113 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Honningvænget
Forbrug:

638 kr/md

Depositum:

36.894 kr

Leje per måned:

12.298 Kr/md

SE MEGET MERE PÅ: www.blomsterrækkerne.dk Velkommen til Blomsterrækkerne der opføres i Blomsterhaven, der er en ny og attraktiv bydel centralt placeret i Tilst. Til trods for, at du stadig er tæt på bylivet, er rækkehusene samtidig også placeret i rolige og naturskønne omgivelser, hvorved livet i Blomsterrækkerne kombinerer det bedste fra begge verdener. Ud over den skønne natur og grønne omgivelser med plads til ophold og leg, findes der både institutioner, skoler, et rigt kulturliv og indkøbsmuligheder lige i nærheden - eksempelvis er der kun 5 min. til supermarkeder, daginstitutioner, skole og gymnasium, 7 min. transport ind til Aarhus, 19 min. til stranden, 1,2 km til fitness og idrætsklubber. De nye rækkehuse ligger placeret i gåafstand fra både skole og institutioner, så børnene trygt og sikkert kan komme til og fra i hverdagen, ligesom du også hurtigt og nemt kan komme med offentlig transport fra Blomsterrækkerne og ind til midtbyen. Og vil du hellere hoppe på cyklen, er der også anlagt en cykelsti fra Tilst direkte til Aarhus C. Området Blomsterrækkerne ligger således placeret centralt i Tilst med fantastiske muligheder for både børn og voksne i nærområdet. Rækkehu...

Stort hus på 124 m2 til leje 8381 Tilst

På Honningvænget finder du et stort hus til leje med i alt 5 værelser. Huset er på hele 124 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Honningvænget i 8381

Husleje
Du skal betale 12.298 kr. om måneden for dette lejemål på Honningvænget.
Depositum
Du skal lægge 36.894 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 8381 Tilst

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8381 Tilst? Du kan i øjeblikket finde 58 boliger til leje i Tilst netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.