Rummelige og lyse rækkehuse i naturskønne omgivelser

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
107 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Honningvænget
Forbrug:

638 kr/md

Depositum:

29.244 kr

Leje per måned:

9.748 Kr/md

SE MEGET MERE PÅ: www.blomsterrækkerne.dk Velkommen til Blomsterrækkerne der opføres i Blomsterhaven, der er en ny og attraktiv bydel centralt placeret i Tilst. Til trods for, at du stadig er tæt på bylivet, er rækkehusene samtidig også placeret i rolige og naturskønne omgivelser, hvorved livet i Blomsterrækkerne kombinerer det bedste fra begge verdener. Ud over den skønne natur og grønne omgivelser med plads til ophold og leg, findes der både institutioner, skoler, et rigt kulturliv og indkøbsmuligheder lige i nærheden - eksempelvis er der kun 5 min. til supermarkeder, daginstitutioner, skole og gymnasium, 7 min. transport ind til Aarhus, 19 min. til stranden, 1,2 km til fitness og idrætsklubber. De nye rækkehuse ligger placeret i gåafstand fra både skole og institutioner, så børnene trygt og sikkert kan komme til og fra i hverdagen, ligesom du også hurtigt og nemt kan komme med offentlig transport fra Blomsterrækkerne og ind til midtbyen. Og vil du hellere hoppe på cyklen, er der også anlagt en cykelsti fra Tilst direkte til Aarhus C. Området Blomsterrækkerne ligger således placeret centralt i Tilst med fantastiske muligheder for både børn og voksne i nærområdet. Rækkehu...

Hus til leje på 81 m2 8381 Tilst

I dette hus på Honningvænget får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 81 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Honningvænget i 8381

Husleje
Huslejen for denne bolig på Honningvænget  ligger på 9.748 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 29.244 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 8381 Tilst

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8381 Tilst? I øjeblikket finder du 58 lejeboliger i 8381 Tilst her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.