Rummelige og lyse rækkehuse i naturskønne omgivelser

Faciliteter

Areal
114m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
30 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Honningvænget
Forbrug:

638 kr/md

Depositum:

35.994 kr

Leje per måned:

11.998 Kr/md

SE MEGET MERE PÅ: www.blomsterrækkerne.dk Velkommen til Blomsterrækkerne der opføres i Blomsterhaven, der er en ny og attraktiv bydel centralt placeret i Tilst. Til trods for, at du stadig er tæt på bylivet, er rækkehusene samtidig også placeret i rolige og naturskønne omgivelser, hvorved livet i Blomsterrækkerne kombinerer det bedste fra begge verdener. Ud over den skønne natur og grønne omgivelser med plads til ophold og leg, findes der både institutioner, skoler, et rigt kulturliv og indkøbsmuligheder lige i nærheden - eksempelvis er der kun 5 min. til supermarkeder, daginstitutioner, skole og gymnasium, 7 min. transport ind til Aarhus, 19 min. til stranden, 1,2 km til fitness og idrætsklubber. De nye rækkehuse ligger placeret i gåafstand fra både skole og institutioner, så børnene trygt og sikkert kan komme til og fra i hverdagen, ligesom du også hurtigt og nemt kan komme med offentlig transport fra Blomsterrækkerne og ind til midtbyen. Og vil du hellere hoppe på cyklen, er der også anlagt en cykelsti fra Tilst direkte til Aarhus C. Området Blomsterrækkerne ligger således placeret centralt i Tilst med fantastiske muligheder for både børn og voksne i nærområdet. Rækkehu...

Stort hus på 114 m2 til leje 8381 Tilst

På Honningvænget finder du et stort hus til leje med i alt 5 værelser. Huset er på hele 114 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Honningvænget i 8381

Husleje
Huslejen for denne bolig på Honningvænget ligger på 11.998 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 35.994 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 8381 Tilst

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8381 Tilst? I øjeblikket finder du 58 lejeboliger i 8381 Tilst her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.