Rungsted Kyst kun virksomhedskontrakt

Faciliteter

Areal
114m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Vestre Stationsvej

Leje per måned:

14.500 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Denne flotte lejlighed ligger i en pæn ejendom i Rungsted tæt ved stationen, Rungsted bytorv, havnen og alt hvad der ellers er af smuk natur. Lejligheden indeholder en stor entre, soveværelse med lille altan, tre stuer en-suite, hvoraf den ene nemt kan bruge som soveværelse. Køkkenet er nyt, hvidt og meget pænt med alle hårde hvidevarer, badeværelset er stort med badekar og vaskesøjle. Lejligheden bliver fuldt møbleret. Kun til expats på tidsbegrænsede kontrakter og lejers firma underskriver. Kan ikke lejes som delebolig.

Stor lejlighed på 114 m2 til leje 2960 Rungsted Kyst

I denne lejlighed på Vestre Stationsvej i Rungsted Kyst får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 114 m2.

Om lejemålet på Vestre Stationsvej i 2960

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Vestre Stationsvej er 14.500 kr.

Andre lejeboliger i 2960 Rungsted Kyst

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2960 Rungsted Kyst? I øjeblikket kan du finde 3 lejeboliger i 2960 Rungsted Kyst her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.