Sandwich-/frokost-/eller bagel-shop

Faciliteter

Areal
54m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Løvenørnsgade
Forbrug:

400 kr/md

Depositum:

27.000 kr

Leje per måned:

4.500 Kr/md

Erhvervslejemål på 54 m2. udlejes Lejemålet er fuldt indrettet til produktion af salater, sandwich, frokost eller bagels. Lokalerne fremstår indbydende og klar til indflytning. Følgende inventar følger med lejemålet: Varmluftovn Industrikøleskab Lille og stor kummefryser Opvasker Køle-/ekspeditionsdisk Stole, bord i venteområde. Lamper Lejemålet er momsregisteret.

Stor lejlighed på 54 m2 til leje 8700 Horsens

I denne lejlighed på Løvenørnsgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 54 m2.

Om lejemålet på Løvenørnsgade i 8700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Løvenørnsgade er 4.500 kr.
Depositum
Du skal lægge 27.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8700 Horsens

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8700 Horsens? Du kan i øjeblikket finde 223 lejemål i Horsens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.