Sct. Villads Stræde 3, st.tv., Viborg

Faciliteter

Areal
47m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. aug 2021
Dato
13 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sct. Villads Stræde
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

11.985 kr

Leje per måned:

3.995 Kr/md

Rigtig god beliggenhed i Viborg, tæt på centrum, Borgvold og Viborg-søerne. ​ ​​Lejligheden indeholder lys stue, køkken m/ hårde hvidevarer, lille soveværelse, badeværelse samt  entré. ​ Vaskekælder og hyggelig have fælles for ejendommens beboere. ​ ​Der medfølger eget depotrum i kælderen samt vaskekælder.

Mindre lejlighed på 47 m2 til leje i 8800 Viborg

I denne lejlighed på Sct. Villads Stræde får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 47 m2.

Om lejeboligen på Sct. Villads Stræde i 8800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Sct. Villads Stræde er 3.995 kr.
Depositum
Du skal lægge 11.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-08-01.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 304 boliger til leje i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.