Seniorvenlig livstilsbolig i Køge for 50+

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Søndre Molevej

Leje per måned:

9.793 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Seniorvenlig livstilsbolig i Køge for 50+/nI en spændende og varierende karrébebyggelse kan du bo med vand, by og natur som nabo i Køges nye spirende bydel – Søndre Havn. Boligerne i Køge Kyst er opført i bæredygtighedscertificerede materialer, der blandt andet sikrer lavere forbrugsudgifter til el, vand og varme samt mindsker miljøbelastningen fra byggeriet. Vi har valgt de bedste kvalitetsmaterialer der alle er produceret ansvarligt med fokus på lang levetid og lavt energiforbrug. Skibet (+22) og Broen (seniorboliger 50+) ligger i samme karré, her skaber vi fællesskabsfølelse gennem et rummeligt hverdagsfælleskab i rammer, der styrker tryghed og sammenhold naboer imellem. Skibet og Broen er inspireret af strandens egen farvepalet og opført i naturlige lyse nuancer, som skaber en oase med plads til fællesskab og diversitet. I Skibet og Broen er der opført 80 moderne boliger fordelt på 51 i Skibet og 29 i Broen, der skaber rammerne for et mangfoldigt og værdifuldt naboskab. Ejendommen er er designet af Tegnestuen Vandkunsten, der har udviklet gennemtænkte løsninger, som bygger på bæredygtighed, kvalitet og fællesskab.

Stor lejlighed på 78 m2 til leje 4600 Køge

I denne lejlighed på Søndre Molevej i Køge får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Søndre Molevej i 4600

Husleje
Huslejen for denne bolig på Søndre Molevej ligger på 9.793 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 4600 Køge

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 4600 Køge? Du kan i øjeblikket finde 18 lejemål i Køge netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.