Silkeborgvej 29 A-H

Faciliteter

Areal
25m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Silkeborgvej
Forbrug:

414 kr/md

Depositum:

8.600 kr

Leje per måned:

2.492 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Afdelingen er beliggende i Them 13 km syd for Silkeborg. Them er en hyggelig by som både har skole og gode indkøbsmuligheder, ligesom der i Them er et aktivt medborgerhus. Afdelingen består af flere bebyggelser, parcelhus indrettet med 4 lejligheder, etagebyggeri uden elevator og rækkehuse. Rækkehusene er ældreboliger og opskrivning sker ved Silkeborg Kommune.

Mindre lejlighed på 25 m2 til leje i 8653 Them

I denne lejlighed på Silkeborgvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 25 m2.

Om lejeboligen på Silkeborgvej i 8653

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Silkeborgvej ligger på 2.492 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 8.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8653 Them

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8653 Them? I øjeblikket finder du 23 lejeboliger i 8653 Them her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.