Silkeborgvej 29 A-H

Faciliteter

Areal
25m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Silkeborgvej
Forbrug:

414 kr/md

Depositum:

8.600 kr

Leje per måned:

2.492 Kr/md

Afdelingen er beliggende i Them 13 km syd for Silkeborg. Them er en hyggelig by som både har skole og gode indkøbsmuligheder, ligesom der i Them er et aktivt medborgerhus. Afdelingen består af flere bebyggelser, parcelhus indrettet med 4 lejligheder, etagebyggeri uden elevator og rækkehuse. Rækkehusene er ældreboliger og opskrivning sker ved Silkeborg Kommune.

Stor lejlighed på 64 m2 til leje 8653 Them

I denne lejlighed på Silkeborgvej i Them får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 64 m2.

Om lejeboligen på Silkeborgvej i 8653

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Silkeborgvej ligger på 4.994 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 16.300 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8653 Them

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8653 Them? Du kan i øjeblikket finde 23 lejeboliger i Them netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.