Sjælden mulighed for leje-bolig i Ishøj Landsby

Faciliteter

Areal
185m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Ishøj Bygade
Depositum:

49.500 kr

Leje per måned:

16.500 Kr/md

Skal du f.eks. teste om landsbyen er noget for dig, kan du her opleve leje en fantastisk bolig fra 2015 midt i hjertet af Ishøj Landsby med bl.a. skolen, åen og golfbanerne som nabo... Grundet ejernes udstationering er boligen ledigt i perioden 1. august 2021 - 30. januar 2022. Huslejen er kr. 16.500 pr. md., og lejer tilmeldes direkte til forsyningsselskaberne for egen regning. Huset indeholder bl.a.: Rummelig entré, brusebadeværelse i "børneafdelingen", kontor, bryggers, stort lyst køkken/alrum, separat opholdsstue med skøn udsigt, forældresoveværelse med eget badeværelse og walk-in-closet. Ialt 5 soveværelser (ét er dog aflåst til opbevaring af ejers ting) Huser er omgivet af en skøn have, udhus samt dobbelt carport. Huset er delvist møbleret med følgende i de forskellige rum: Køkken: Spisebord (uden stole), væghængt reol, diverse service, kaffemaskine, mikroovn mv. Stue: Sofa, sofabord, TV-bord, TV, stol, skab. Soveværelse: Kommode, sengebord. Værelse 1: Seng, skrivebord, spejl. Værelse 2: Seng, skrivebord, reol, spejl. Værelse 3: Reol, skrivebord, stol, madras. Skur: Plæneklipper, haveredskaber, værktøj. Udendørs: Havebord + stole, sofagruppe, gasgrill. Derudover står der l...

Stort hus på 185 m2 til leje 2635 Ishøj

På Ishøj Bygade finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 185 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Ishøj Bygade i 2635

Husleje
Du skal betale 16.500 kr. om måneden for dette lejemål på Ishøj Bygade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 49.500 kr.

Andre lejemål i 2635 Ishøj

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 2635 Ishøj? Du kan i øjeblikket finde 4 lejemål i Ishøj netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.