Skals 2-vær. lejlighed - ingen tidsbegræn.

Faciliteter

Areal
56m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Ejstrupvej
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

15.600 kr

Leje per måned:

4.650 Kr/md

Total nyrenoveret, hyggelig lejlighed. INDRETNING: Entré med garderobeplads, lys stue, godt køkken med keramisk kogeplade, emhætte, lyst badeværelse med bruseniche, soveværelse. Laminat- og linoliumsgulve. Rolig beliggenhed i god ejendom med fælles have, vaskerum, depotrum og aflukket depotrum – alle i stueplan. Lejen er inkl. vand & kloak. Aconto varme kr. 600.

Stor lejlighed på 56 m2 til leje 8832 Skals

I denne lejlighed på Ejstrupvej i Skals får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 56 m2.

Om lejemålet på Ejstrupvej i 8832

Husleje
Du skal betale 4.650 kr. om måneden for denne bolig på Ejstrupvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 15.600 kr.

Andre lejemål i 8832 Skals

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8832 Skals? Du kan i øjeblikket finde 4 lejeboliger i Skals netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.