Skøn 2 værelses lejlighed i Aarhus C

Faciliteter

Areal
66m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vester Allé
Forbrug:

500 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

25.500 kr

Leje per måned:

8.500 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Ejendommen er opført i 1880 og består af 49 lejligheder. Lejlighederne er omdannet til boliglejligheder pr. 1. juli 2017, og fremstår derfor nye. Der er brugsret til fællesvaskeri i kælderen. Lejligheden fremstår lys og lige til at flytte ind i. I lejligheden er der installeret køle/fryseskab, komfur, emhætte og opvaskemaskine Ejendommen er centralt beliggende i Aarhus C tæt på indkøb, strøget og botanisk have. OBS. Billeder er fra et sammenligneligt lejemål

Stor lejlighed på 66 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Vester Allé i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Vester Allé i 8000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Vester Allé er 8.500 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.500 kr.

Andre lejemål i 8000 Aarhus C

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8000 Aarhus C? I øjeblikket kan du finde 252 lejeboliger i 8000 Aarhus C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.