Eksklusiv 3-værelses på Teglholmen på 5. sal med udsigt til vand

Faciliteter

Areal
89m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.000 kr/md

Forudbetalt leje:

40.500 kr

Depositum:

40.500 kr

Leje per måned:

13.500 Kr/md

BEMÆRK at billederne er fra en prøvebolig! Fantastisk lejlighed beliggende med skøn udsigt over Teglholmen og havneindløbet. Lejligheden er beliggende på 5. sal i gavlen som giver et fantastisk lys. Frederikskajs maritime miljø indbyder til en sejltur. Ejerforeningen har et fælleshus ud til vandet, som udlejes til foreningens beboere og benyttes til fælles aktiviteter. Desuden brugsret til kælderrum, cykelparkering, gårdmiljø og mulighed for leje af p-plads i kælderen. Lejligheden er beliggende i ejendommen "Frederikskaj" - tæt på vand, indkøb, fitness og offentligt transport. Lejligheden er indrettet med køkken-alrum i åben forbindelse til stuen med udgang til skøn sydvest-vendt altan med vandudsigt. Endvidere to gode værelser samt badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Der er brugsret til kælderrum, cykelparkering, gårdmiljø, fælleshus og mulighed for leje af p-plads i kælderen.

Stor Lejlighed på 89 m2 til leje

På A.C. Meyers Vænge 11 finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Apartment er på hele 89 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig Lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på A.C. Meyers Vænge 11 i 2450 København SV

Huslejen for dette lejemål på A.C. Meyers Vænge 11 ligger på 13500 kr. om måneden. Depositum: Depositummet for dette lejemål er på 40500 kr.

Andre lejemål i 2450 København SV

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 2450 København SV? Du kan i øjeblikket finde 476 lejemål i København SV netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.