Skøn 3 værelses i Vejle

Faciliteter

Areal
113m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Grønnegade
Forbrug:

965 kr/md

Depositum:

26.850 kr

Leje per måned:

8.950 Kr/md

Ejendommen i Grønnegade er opført i 1999 og har en ideel placering for personer i alle aldre. Der er elevator, fællesvaskeri, samt adgang til pulterrum i kælderen. Lejligheden fordeler sig over entré, to værelser, badeværelse med bruseniche, samt køkken i åben forbindelse med stuen. Ejendommen er placeret i skønne omgivelser med kort afstand til centrum og ikke langt fra de hyggelige gågader. El afregnes direkte til værkerne. OBS. Billeder fra et lignende lejemål.

Stor lejlighed på 113 m2 til leje 7100 Vejle

På Grønnegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 113 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Grønnegade i 7100

Husleje
Du skal betale 9.595 kr. om måneden for dette lejemål på Grønnegade.
Depositum
Du skal lægge 28.785 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket finder du 232 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.