Skøn 3 værelses lejlighed i Stenløse

Faciliteter

Areal
89m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
34 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Egedal Centret
Depositum:

32.400 kr

Leje per måned:

10.800 Kr/md

Lejligheden er en 3 værelses med massere af lysindfald og med udsigt til Parkeringspladsen. Lejligheden har et køkken alrum i forlængelse af stuen, som er rummeligt med både plads til spisebords- og sofaarrangement. Køkkenet er udstyret med køleskab, emhætte og komfur. Lejligheden har også to værelser med god plads til seng og evt. skrivebord/skab. Lejlighedens badeværelse byder på seperat brusenische samt god plads til opbevaring. Kommende lejer gøres særskilt opmærksom på, at der ikke er vaskemaskine eller tørretumbler i lejligheden, og der findes ikke vaskekælder i ejendommen. Kommende lejere gøres særskilt opmærksom på, at der er EL-varme i ejendommen, og at kommende lejer opkræves særskilt for dette, direkte hos udbyderen. Der skal derfor estimeres et forbrug til varme oveni. Lejligheden er beliggende i Egedal Centeret, med gåafstand til alt hvad hjertet måtte begære. Restauranter, indkøb, shopping, apotek, bager, café mv. er lige inden for rækkevidde. Der er gratis parkering tæt på lejligheden. Stenløse Station er beliggende ca. 200 meter fra lejligheden, hvor der kører S-toge ind mod Byen. Alt i alt får du en nyere istandsat lejlighed med flotte lyse gulve og en super skø...

Stor lejlighed på 89 m2 til leje 3660 Stenløse

På Egedal Centret finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 89 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Egedal Centret i 3660

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Egedal Centret er 10.950 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 32.850 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-03-01.

Andre lejemål i 3660 Stenløse

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 3660 Stenløse? Du kan i øjeblikket finde 2 lejeboliger i Stenløse netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.