Skøn 3-værelses lejlighed med solrig altan

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.100 kr/md

Depositum:

41.700 kr

Leje per måned:

13.900 Kr/md

Skøn 3-værelses lejlighed med solrig altan Skøn 3-værelses lejlighed med solrig altan Velkommen til det skønne Teglholmen, hvor denne fantastiske lejlighed er beliggende. Lejligheden er beliggende på første sal og byder på 100 veldeposinerede kvadratmeter, som er fordelt således: God entre med plads til overtøjet, to gode værelser som er beliggende i hver sin ende af lejligheden. Stort badeværelse med separat brus og vaskemaskine/tørretumler. Lejligheden har et dejligt centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue med store vinduer og udgang til en dejlig altan, hvor det er muligt at nyde udsigten. Ligeledes byder lejligheden på et godt depotrum og elevator i opgangen. Bolværket er en af Teglholmens bedst beliggende boligbebyggelser med vand på tre sider og en bypark ved den sydvendte facade. Der er etableret et stort indre havnebassin mellem Bolværket og folkeskolen. Området i og omkring ejendommen har i de seneste 10 år gennemgået en utrolig udvikling og kan i dag tilbyde en lang række muligheder for beboerne, som er svære at finde andre steder. Her kunne man blandt andet nævne kort afstand til vand, indkøb i shoppingcenteret "Fisketorvet" eller Københav...

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 2450 København SV

På Teglholmsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Teglholmsgade i 2450

Husleje
Du skal betale 13.900 kr. om måneden for denne bolig på Teglholmsgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 41.700 kr.

Andre lejeboliger i 2450 København SV

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 2450 København SV? Du kan i øjeblikket finde 433 boliger til leje i København SV netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.