Skøn 4-værelses lejlighed i Hobro midtby med fanta

Faciliteter

Areal
113m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Jernbanegade
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

22.599 kr

Leje per måned:

7.533 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Lys, nyistandsat lejlighed i 2 plan på 113 m2 med 2 altaner, beliggende i Hobro midtby, tæt på togstation og busterminal. Ejendommen er beliggende i forlængelse af gågaden og der er 75 meter til nærmeste dagligvarebutik. Lækker arkitekttegnet lejlighed med køkkenalrum, dejlig stue og 2 soveværelser, Hele lejligheden er holdt i lyse farver og store vinduer giver et fantastisk lysindfald, så du får opholdsrum med masser af dagslys. Med til lejligheden følger et stort aflåst kælderrum. Mulighed for egen parkeringsplads. Der er mulighed for at besigtige lejligheden efter aftale.

Stor lejlighed på 113 m2 til leje 9500 Hobro

På Jernbanegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 113 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Jernbanegade i 9500

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Jernbanegade er 7.533 kr.
Depositum
Du skal lægge 22.599 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9500 Hobro

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9500 Hobro? I øjeblikket kan du finde 73 lejeboliger i 9500 Hobro her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.