Skøn lejlighed i Skodsborg

Faciliteter

Areal
99m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Skodsborg Strandvej
Forbrug:

1.260 kr/md

Forudbetalt leje:

32.000 kr

Depositum:

48.000 kr

Leje per måned:

16.000 Kr/md

Er oplagt for naturelskere og livsnydere, der ikke har lyst til at vælge mellem vand eller skov. Bered jer på en tilværelse hvor romantiske gåture langs vandet bliver hverdag, ligesom de varme sommerdage på stranden lige overfor, også bliver det. Og er du mere til græs og parkhygge, er Skodsborg Strandpark til for dig. Der går stier direkte ind i Dyrehaven lige bagved den ene af de to bebyggelser. Det er ligeledes et skønt sted til en rask spadseretur, og børn får her den bedste legeplads, der findes. Med skoven så nær ved kan I endvidere følge årstidernes skiften på tætteste hold. . Tætteste indkøbesmuligheder finder du i Nærum - fem minutter på cykel igennem Dyrehaven. Indeholder stor og rummelig entre, stor og lang opholdsstue med udgang til altanen. Pænt køkken med alt i hårde hvidevarer. Der er to væresler med skabsvæg. Hvidt flisebadeværelse med seperat brus. Stort kælderrum. Der er også elevator i ejendommen. Lige udenfor opgangen også muligt også for dine gæster.

Stor lejlighed på 99 m2 til leje 2942 Skodsborg

På Skodsborg Strandvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 99 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Skodsborg Strandvej i 2942

Husleje
Du skal betale 16.000 kr. om måneden for dette lejemål på Skodsborg Strandvej.
Depositum
Du skal lægge 48.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-02-01.

Andre lejeboliger i 2942 Skodsborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 2942 Skodsborg? Du kan i øjeblikket finde 3 boliger til leje i Skodsborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.