Skøn rummelig bolig med 2 badeværelser

Faciliteter

Areal
131m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.419 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

53.850 kr

Leje per måned:

17.950 Kr/md

Kanalvejshusene ligger i hjertet af Kgs. Lyngby. Her er gåafstand til Lyngby Hovedgade, Lyngby Storcenter og Magasin. Der er kun få skridt til Lyngby Lokalbane, som forbinder Kgs Lyngby med Nærum og Jægersborg, og med S-tog fra Lyngby station er der kun 15 minutter til Nørreport st. Og om nogle år vil man også kunne tage letbanen direkte fra Kgs. Lyngby. Ambitionen for Kanalvejsboligerne er at skabe de perfekte rammer om en moderne bolig, der med komfort og funktionalitet opfylder de fleste boligdrømme. Med 145 boliger på 64 -173 m fordelt på 2-5 værelser er der rig mulighed for at finde en bolig, der matcher dit behov. Lejlighederne er indrettet med HTH-køkkener og HTH-badeværelser. Der kommer lys fra flere sider, og de fleste lejligheder har store altaner, hvor man kan nyde kaffen og udsigten til det hyggelige miljø ved Kanalvej. Alle lejlighederne har depotrum enten i boligen eller i kælderen, og det er muligt at leje p-plads i kælderen.

Stor lejlighed på 131 m2 til leje 2800 Kongens Lyngby

På Kanalvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 131 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Kanalvej i 2800

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Kanalvej  ligger på 17.950 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 53.850 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 2800 Kongens Lyngby

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2800 Kongens Lyngby? I øjeblikket finder du 109 lejeboliger i 2800 Kongens Lyngby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.