Skønt rækkehus i attraktive Rantzausminde

Faciliteter

Areal
92m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
1. jul 2021
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

9.750 kr

Depositum:

29.250 kr

Leje per måned:

9.750 Kr/md

Mindre hus på 92 m2 til leje 5700 Svendborg

På Vædderen finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 92 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vædderen i 5700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vædderen ligger på 9.750 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 29.250 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-07-01.

Andre lejemål i 5700 Svendborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 5700 Svendborg? Du kan i øjeblikket finde 23 lejeboliger i Svendborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.