Slotsengen - et åndehul tæt på by og natur

Faciliteter

Areal
71m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Klostervej
Forbrug:

588 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

33.150 kr

Leje per måned:

11.050 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Slotsengen præsenterer sig som en arkitekttegnet moderne bebyggelse, som fordeler de 100 lejligheder over flere individuelle ejendomme med spændende variationer i antallet af etager, farver, materialer og taghældning – derved skabes et organisk udtryk. Alle komfortløsninger er tænkt ind i tilværelsen. Som beboer har man bl.a. mulighed for at leje en p-plads og tilbringe dejlig kvalitetstid på egen altan/terrasse eller i det underskønne gårdrum, hvor børn kan lege, og de voksne kan opholde sig i solen. Bebyggelsen knytter an til naturen i form af de veludførte gårdrum med grønne planter og trævegetation, hvilket skaber en perfekt rød tråd over hele linjen. Slotsengen består i alt af 100 elegante lejelejligheder, der varierer i indretningen fra 1-5 værelser og med boligarealer på mellem 38-131 kvadratmeter. Dermed bliver der helt naturligt skabt et mangfoldigt naboskab for studerende og seniorer, børnefamilier og fraskilte, singler og par. En lillebitte "by i byen" for alle og enhver! Lejlighedernes udtryk er præget af et lyst og lækkert udseende med trægulve og flotte grebsfrie Svanekøkkener, hvor alle tænkelige hårde hvidevarer medfølger helt fra start. Alt er udført med kvalite...

Stor lejlighed på 71 m2 til leje 3400 Hillerød

På Klostervej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 71 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Klostervej i 3400

Husleje
Huslejen for denne bolig på Klostervej ligger på 11.050 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 33.150 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-02-15.

Andre lejemål i 3400 Hillerød

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 3400 Hillerød? I øjeblikket finder du 217 lejeboliger i 3400 Hillerød her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.