Smuk lejlighed med plads til hele familien

Faciliteter

Areal
177m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.400 kr/md

Depositum:

76.383 kr

Leje per måned:

25.461 Kr/md

Nu kan du bo i topmoderne lejligheder i hjertet af København – tæt på det hele. Knabro Passage er en historisk gammel ejendom, der nu omdannes fra erhverv til lejeboliger. Udlejer tillader ikke bofællesskaber eller husdyr. - Stor og charmerende stue med ovenlys vinduer - Stort køkken/alrum med alle hårde hvidevarer - Stort soveværelse - 2 mindre værelser - Moderne og flot badeværelse med seperat bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler - Altan ind mod gården - Depot i lejligheden - Elevator i ejendommen Knabro Passage ligger klods op af Nytorv og Strøget, midt mellem hyggelige cafeer og lækre restauranter.Kun en gåtur fra biografer, parker, udstillinger og de smukke kanaler.Tæt på blandt andet Tivoli, Rådhuspladsen, Christiansborg, Stræderne, Vor Frue Kirke, Nørreport og Gråbrødre Torv.

Stor lejlighed på 177 m2 til leje 1164 København K

På Nytorv finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 177 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Nytorv i 1164

Husleje
Du skal betale 25.461 kr. om måneden for denne bolig på Nytorv.
Depositum
Du skal lægge 76.383 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 1164 København K

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 1164 København K? I øjeblikket kan du finde 174 lejeboliger i 1164 København K her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.