smukke lyse lejeboliger på særdeles attraktiv placering i viborg

Faciliteter

Areal
69m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Erik Ejegods Vej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

6.600 kr

Depositum:

19.800 kr

Leje per måned:

6.600 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

<p>klippingshusene byder på to-, tre- og fireværelses lejligheder med altaner og små forhaver i den nye bydel banebyen centralt i viborg. boligerne opføres i anden sals højde med alle moderne faciliteter. her får man et hjem i et bynært område med al den komfort og lys, der er i et nyt byggeri og masser af smuk natur rundt om hjørnet. her er blot 300 meter til søndersø og lige så kort vej til viborgs smukke gamle bymidte.</p> <p>klippingshusene har både familieboliger og særligt indrettede seniorvenlige boliger.</p> <p>fakta:<br /> 144 lejeboliger<br /> to-, tre- og fireværelses lejligheder<br /> 69-100 kvadratmeter<br /> priser fra 6.200 kr./mdr.<br /> indflytning fra september 2020</p> <p>læs mere på www.klippingshusene.dk</p>

Stor lejlighed på 69 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Erik Ejegods Vej i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 69 m2.

Om lejeboligen på Erik Ejegods Vej i 8800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Erik Ejegods Vej  ligger på 6.600 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 19.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 boliger til leje i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.