smukke lyse lejeboliger på særdeles attraktiv placering i viborg

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Erik Ejegods Vej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

9.000 kr

Depositum:

27.000 kr

Leje per måned:

9.000 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

<p>klippingshusene byder på to-, tre- og fireværelses lejligheder med altaner og små forhaver i den nye bydel banebyen centralt i viborg. boligerne opføres i anden sals højde med alle moderne faciliteter. her får man et hjem i et bynært område med al den komfort og lys, der er i et nyt byggeri og masser af smuk natur rundt om hjørnet. her er blot 300 meter til søndersø og lige så kort vej til viborgs smukke gamle bymidte. </p> <p>klippingshusene har både familieboliger og særligt indrettede seniorvenlige boliger. </p> <p>fakta:<br /> 144 lejeboliger<br /> to-, tre- og fireværelses lejligheder<br /> 69-100 kvadratmeter<br /> priser fra 6.200 kr./mdr.<br /> indflytning fra september 2020 </p> <p>læs mere på www.klippingshusene.dk</p>

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 8800 Viborg

På Erik Ejegods Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Erik Ejegods Vej i 8800

Husleje
Du skal betale 9.000 kr. om måneden for denne bolig på Erik Ejegods Vej.
Depositum
Du skal lægge 27.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.