Solorienteret arkitektbyggeri i cykelafstand til centrum udlejes

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

650 kr/md

Forudbetalt leje:

8.200 kr

Depositum:

24.600 kr

Leje per måned:

8.200 Kr/md

Langs Aarhus Å og stemningsfyldte villaområder findes Åbyen, der er kendetegnet ved optimalt indrettede arkitekt lejligheder og solorienterede terrasser og altaner. Ejendommene fremstår som flotte nyfortolkninger af klassisk dansk arkitektur, med flotte teglfacader og med en spændende asymmetrisk vindues- og altanplacering, der gør lejlighederne spændende at se på, og dermed også at bo i for de kommende glade lejere. Planløsningerne og disponeringen af lejlighederne er indrettet med fokus på optimal udnyttelse af boligarealerne, solorientering og direkte udgang til rummelige altaner eller terrasser. Alle lejlighederne er indrettet med et åbent køkken-alrum, stort og indbydende badeværelse og rummelig opdeling af værelserne. Fra de øverste lejligheder, er der en fantastisk udsigt over kolonihaverne, til de grønne områder omkring Brabrand Stien, og op mod det stemningsfyldte villakvarter i nedre Åbyhøj. Lejlighederne er beliggende i et kvarter, hvor man på den ene side er flankeret af et hyggeligt villaområde med gamle stemningsfyldte huse og opvoksede haver. På den anden side af bebyggelsen har man et skønt grønt areal, der blandt andet rummer Brabrand Stien, der løber rundt om B...

Hus til leje på 60 m2 8230 Åbyhøj

I dette hus på Lokesvej får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 60 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Lokesvej i 8230

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Lokesvej er 8.200 kr.
Depositum
Du skal lægge 24.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8230 Åbyhøj

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8230 Åbyhøj? Du kan i øjeblikket finde 40 boliger til leje i Åbyhøj netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.