Solorienteret arkitektbyggeri i cykelafstand til centrum udlejes

Faciliteter

Areal
56m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

650 kr/md

Forudbetalt leje:

7.975 kr

Depositum:

23.925 kr

Leje per måned:

7.975 Kr/md

Langs Aarhus Å og stemningsfyldte villaområder findes Åbyen, der er kendetegnet ved optimalt indrettede arkitekt lejligheder og solorienterede terrasser og altaner. Ejendommene fremstår som flotte nyfortolkninger af klassisk dansk arkitektur, med flotte teglfacader og med en spændende asymmetrisk vindues- og altanplacering, der gør lejlighederne spændende at se på, og dermed også at bo i for de kommende glade lejere. Planløsningerne og disponeringen af lejlighederne er indrettet med fokus på optimal udnyttelse af boligarealerne, solorientering og direkte udgang til rummelige altaner eller terrasser. Alle lejlighederne er indrettet med et åbent køkken-alrum, stort og indbydende badeværelse og rummelig opdeling af værelserne. Fra de øverste lejligheder, er der en fantastisk udsigt over kolonihaverne, til de grønne områder omkring Brabrand Stien, og op mod det stemningsfyldte villakvarter i nedre Åbyhøj. Lejlighederne er beliggende i et kvarter, hvor man på den ene side er flankeret af et hyggeligt villaområde med gamle stemningsfyldte huse og opvoksede haver. På den anden side af bebyggelsen har man et skønt grønt areal, der blandt andet rummer Brabrand Stien, der løber rundt om B...

Mindre hus på 56 m2 til leje 8230 Åbyhøj

I dette hus på Lokesvej får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 56 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Lokesvej i 8230

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Lokesvej er 7.975 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 23.925 kr.

Andre lejeboliger i 8230 Åbyhøj

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8230 Åbyhøj? I øjeblikket finder du 40 lejeboliger i 8230 Åbyhøj her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.