Spritny lejlighed med god beliggenhed

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Duftrankevej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

15.590 kr

Depositum:

23.385 kr

Leje per måned:

7.795 Kr/md

Det er en helt ny lejlighed, der er placeret i Gartnerbyen – Odenses grønne hjerte. Du kommer til at bo i et område, der er tæt på centrum, hvor du har alt inden for rækkevidde. Lejligheden har store vinduer, der giver et godt lysindfald. Derudover er der en stor terrasse til lejligheden, hvor du har mulighed for at stille et bord og nogle stole ud. Materialerne til lejligheden er nøje udvalgte, så lejligheden har et moderne udtryk. Stuen ligger i forlængelse af køkkenet, hvilket skaber et åbent miljø. Fra stuen har du adgang til terrassen. I køkkenet er der er en opvaskemaskine i fuld størrelse, induktionskogeplader og rigelig af bordplads til madlavningen og apparaturer. Soveværelset har en rigtig fin størrelse, hvor du har plads til en dobbeltseng. Endvidere har det andet værelse plads til seng, skrivebord og tilhørende depotrum til opbevaring. Der er et lækkert badeværelse, hvor der installeres vaskemaskine og tørretumbler. Prisen for den nye 3-værelses er 7.795 kr.

Stor lejlighed på 65 m2 til leje 5200 Odense V

På Duftrankevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 65 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Duftrankevej i 5200

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Duftrankevej er 7.795 kr.
Depositum
Du skal lægge 23.385 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-30.

Andre lejeboliger i 5200 Odense V

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 5200 Odense V? Du kan i øjeblikket finde 111 lejeboliger i Odense V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.