Stor 2 vær. lejlighed til leje i Kolding

Faciliteter

Areal
67m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. aug 2021
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Agtrupvej
Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

16.500 kr

Leje per måned:

5.500 Kr/md

Dejlig stor 2V lejlighed på 67 m2 midt i Kolding. Lejligheden indeholder stor lys stue, central entre, godt stort soveværelse, flot køkken og badeværelse med bruser. Meget delevenlig. Lejligheden ligger midt i byen med dejlig terasse og have bag ejendommen. Vaskemaskine, tørretumbler og stort opbevaringsrum i kælderen. Helt nye vinduer og helt nyt tag. Denne lejlighed til leje er perfekt for en single, der gerne vil have god plads eller et ungt par. God central placering lige overfor stort Fitness center.

Stor lejlighed på 67 m2 til leje 6000 Kolding

I denne lejlighed på Agtrupvej i Kolding får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 67 m2.

Om lejeboligen på Agtrupvej i 6000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Agtrupvej er 5.500 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-08-01.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 208 lejemål i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.