stor 2. værelses

Faciliteter

Areal
66m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbrogade
Forbrug:

650 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

12.300 kr

Leje per måned:

4.100 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 66 m2 til leje 7100 Vejle

I denne lejlighed på Vesterbrogade i Vejle får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 66 m2.

Om lejeboligen på Vesterbrogade i 7100

Husleje
Du skal betale 4.200 kr. om måneden for dette lejemål på Vesterbrogade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 12.600 kr.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 199 lejeboliger i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.