Stor 2-værelses lejlighed centralt i Århus

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
68 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Lundingsgade
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

19.200 kr

Depositum:

28.800 kr

Leje per måned:

9.600 Kr/md

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Lundingsgade i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 84 m2.

Om lejemålet på Lundingsgade i 8000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Lundingsgade ligger på 9.600 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 28.800 kr.

Andre lejemål i 8000 Aarhus C

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8000 Aarhus C? I øjeblikket kan du finde 252 lejeboliger i 8000 Aarhus C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.