Øverst oppe med 2 solrige altaner og skøn udsigt

Faciliteter

Areal
105m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
28 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Irmavej
Forbrug:

1.200 kr/md

Depositum:

42.000 kr

Leje per måned:

14.000 Kr/md

Denne ejendom har 78 nyopførte lejeboliger lige ved grønne, rekreative områder og samtidig med tæt afstand til storbyens tilbud og arbejdspladser. Her har du stort set alt, hvad du kan ønske dig inden for rækkevidde. Bor du her, er der mulighed for at få egen parkeringsplads i kælderen, som ligger under jorden ved bebyggelsen. Så er bilen beskyttet, og området bliver ikke skæmmet af en stor parkeringsplads. Endvidere går elevatoren direkte fra opgangen ned til bilen. Boligerne i Espresso Park er skabt i den tidløse og elegante nordiske stil med lyse vægge, store vinduespartier, masser af lys og et hvidt snedkerkøkken – og her får du desuden egen altan eller havestykke til din bolig. Ejendommen ligger tæt ved Damhussøen og Vestvolden. Her findes der skønne rekreative områder, fodboldbaner, legepladser, gode motionsmuligheder og et hyggeligt ishus. I Rødovre Centrum kan du klare dine indkøb i centrets 160 butikker, og her finder du også biograf og restauranter.

Stor lejlighed på 105 m2 til leje 2610 Rødovre

I denne lejlighed på Irmavej i Rødovre får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 105 m2.

Om boligen på Irmavej i 2610

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Irmavej er 14.000 kr.
Depositum
Du skal lægge 42.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-02-15.

Andre lejeboliger i 2610 Rødovre

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2610 Rødovre? I øjeblikket finder du 14 lejeboliger i 2610 Rødovre her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.