Stor 2-værelses nær Metro St.

Faciliteter

Areal
71m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Ørestads Boulevard
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

34.350 kr

Leje per måned:

11.450 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Halldorhus rummer 104 lejemål i størrelsesorden 2-6 værelses. Alle lejlighederne er velindrettet med store åbne køkkenalrum med gulv-til-loft vinduer, der sikre et godt lysindfald hele dagen. Køkkenerne er holdt i et klassisk og stilrent design fra HTH. Badeværelserne er rummelige og ligeledes med elementer fra HTH samt vaskesølje. Lejlighederne har enten egen altan eller flisebelagt terrasse. Ejendommens øverste boliger råder desuden over egne tagterrasser, der fungere som en forlængelse af lejligheden. Med metroen er Nørreport station blot 10 minutter væk. Derudover er ejendommens beliggenhed optimal, hvis du er på cykel, da du på kort tid kan fragte dig gennem Amager Fælleds naturskønne omgivelser til Islandsbrygge og resten af København. Du har blot 600 meter til Field’s shopping center, 200 meter til nærmeste daginstitution, 650 meter til Ørestad skole og 550 meter til Amager Fælled. Bemærk, billederne er fra en tidligere prøvebolig.

Stor lejlighed på 71 m2 til leje 2300 København S

I denne lejlighed på Ørestads Boulevard i København S får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Ørestads Boulevard i 2300

Husleje
Huslejen for denne bolig på Ørestads Boulevard  ligger på 11.450 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 34.350 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-01.

Andre lejemål i 2300 København S

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket finder du 891 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.