Stor 2-værelses penthouse-lejlighed i Parkbyen

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. dec 2021
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

10.200 kr

Depositum:

30.600 kr

Leje per måned:

10.200 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Velkommen indenfor i det spritnye byggeri, Parkbyen, som står klar til indflytning 15. December 2021. Med en lejlighed i Parkbyen kommer du til at bo med Golfparken som nabo og tæt på skoler, indkøbsmuligheder og daginstitutioner. Når byggeriet står færdigt kommer der ligeledes til at være fri adgang til skønne, grønne opholdsarealer lige ved din bolig. Denne helt ekstraordinære 2-værelses penthouse-lejlighed byder på alt, man kan ønske sig, og er til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller udsigt. Du får her en mindre entré/fordelingsgang, et kombineret åbent køkken/alrum og stue i lyse elementer fra Svane Køkkenet, badeværelse med mulighed for installation af vaskesøjle, soveværelse med indbyggede skabe samt eget depotrum. Herudover får du en luksuriøs tagterrasse på hele 50 kvm, hvor der er rig mulighed for helt fantastiske sammenkomster. Lejlighederne i Parkbyen oser af kvalitet og luksus - det fantastiske lysindfald, de lyse elementer, gulvvarmen og de smukke trægulve gør, at du får en yderst moderne lejlighed i et helt nyt område, hvor du kan sætte dit helt eget præg på indretningen. Der er aflåst cykelkælder, gratis parkering, elevator og dørtelefon i...

Stor lejlighed på 95 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Egeparken i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 95 m2.

Om lejemålet på Egeparken i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Egeparken er 10.200 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 30.600 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-12-15.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.