Stor 3 værelses i Bindesbøllbyen, Risskov

Faciliteter

Areal
109m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Ellen Jensens Gade

Leje per måned:

13.195 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor 3 værelses i Bindesbøllbyen, Risskov/nVelkommen til Bindesbøll Byen, en rekreativ del af Risskov, hvor du kan opleve Parkhusenes 42 nye lejeboliger. De er beliggende attraktivt, omgivet af natur og midt i byens mange muligheder. Træd ind i de lyse, moderne og indbydende lejligheder i Parkhusene, der fordeler hhv. 2, 3 og 4 værelser fra 56 til hele 117 kvadratmeter. Boligerne er udført i forskellige planløsninger med noget for enhver smag og med boliger til både unge, familier og seniorer Fra dit hjem i Parkhusene er du tæt på den skønne natur, hvor gå-/løbeture og gode bademuligheder er lige i nærheden. Tag en dukkert eller sol dig på stranden ved Aarhus Bugt. Det mangfoldige naboskab med både unge, familier og seniorer skaber forskellige behov til nærområdet, og dem opfylder Risskov. Allébyen, Skovbyen, Renæssancebyen og Parkkvarteret er de fire nye bydele, der tilsammen udgør Bindesbøll Byen. I Parkkvarteret finder du Parkhusenes eksklusive rækkehuse midt iblandt historiske og æstetiske omgivelser. Parkkvarteret åbner op til det grønne og giver plads til skønne private oaser. Bydelens store fokus er på de indbydende og involverende fællesparker og torveområder, ...

Stor lejlighed på 109 m2 til leje 8240 Risskov

På Ellen Jensens Gade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 109 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Ellen Jensens Gade i 8240

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Ellen Jensens Gade  ligger på 13.195 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8240 Risskov

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8240 Risskov? Du kan i øjeblikket finde 250 lejemål i Risskov netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.