Stor 3 værelses i Grønttorvet, Valby

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Ingrid Marievej

Leje per måned:

12.495 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor 3 værelses i Grønttorvet, Valby/nI Primula Hus finder du gedigne kvalitetsmaterialer gennem hele byggeriet. Her er skabt stilfulde og tidsløse lejligheder med blandt andet lyst egetræparketgulv og smukke Monte Carlo klinker. I køkkenalrummet kan du lave mad i dit Svane Køkken med Siemens hårde hvidevarer. Alle lejlighederne har skønne terrasser eller altaner, der indbyder til at nyde udelivet. Udvalgte penthouselejligheder har eksklusive og private tagterrasser med udsigt over byen. På tagetagen og i gården findes de to fælles væksthuse som indbyder til et spirende fællesskab. I væksthusene kan du sammen med dine naboer dyrke egne grøntsager, krydderurter og bær. Grønttorvet er Københavns nye grønne bydel med fokus på fællesskab og naturen. Her går du hverken på kompromis med byliv, beliggenhed, kulturtilbud, restauranter og kort afstand til offentligt transport. I Primula Hus er der plads til livet; med grønne arealer, fællesskab og højt til loftet. Det bliver den store bypark en del af – en grøn oase – hvor der blandt andet bliver plantet frugttræer, etableret en stor plæne og en urban promenade. Her er der plads til både at være sammen og være sammen hver for sig.

Mindre hus på 81 m2 til leje 2500 Valby

I dette hus på Ingrid Marievej får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 81 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om boligen på Ingrid Marievej i 2500

Husleje
Du skal betale 12.495 kr. om måneden for denne lejebolig på Ingrid Marievej.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 2500 Valby

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2500 Valby? I øjeblikket finder du 148 lejeboliger i 2500 Valby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.